Kosmetisk Tatuering

Vad är Kosmetisk Tatuering?

Skillnaden på vanliga kroppstatueringar och kosmetiska är i första hand färgen, den kosmetisksa är inte permanent.

Hur länge den sitter är individuellt och beror på färgval, hudtyp, ålder, livsstil, hur man tar hand om den efteråt osv.

Teknikerna på de olika metoderna skiljer sig hos utövarna, precis som med vanliga tatueringar så finns det olika modeller på pmu maskiner och tatueringsmaskiner, nålar, tekniker osv för att uppnå olika resultat, därav så många benämningar på kosmetiska tatueringar, kärt barn har många namn!

Jag kommer endast gå in på de jag erbjuder här;

Puderbryn/Ombrébryn, även kallat Micropigmentering, Kosmetisk pigmentering, utförs som en vanlig tatuering men ytligare och med kosmetiskt pigment som skuggas in och håller ca 1-5 år, den här metoden är den mest skonsamma för huden och passar alla hudtyper.

Ärrkamouflage & fräknar, samma som ovan men ärrkamouflage kan även göras permanent, beroende på ärr då huden redan är skadad och möjligtvis inte klarar årliga påfyllningar.

Välj din Tatuerare eller Pigmenterare med omsorg efter önskat resultat du vill uppnå!


Hur går det till?

Jag använder mig av samma metod som när jag ritar upp ett motiv för dig, medans du ligger och kopplar av under tiden som bedövningssalvan verkar, så ritar jag upp olika förslag på fotot jag tog av dina osminkade bryn efter vad som passar dina ansiktsdrag och önskemål. 

När du är nöjd med formen på dina nya ögonbryn så appliceras den på din hud med en speciell penna för ändamålet, så kallad brynformning.

Du får återigen godkänna formen och sedan skuggas pigment in som förklaras ovan.